diumenge, 7 d’octubre del 2007

Em despiste uns dies i...

Xè si passen coses!

Ibarretxe convoca una consulta a la Comunitat Autònoma Basca (que no Euskal Herria) pel 25 d'octubre de l'any que ve. Mare!


No vull ser dolent ni insinuar un causa-efecte, però pocs dies després Garzón torna a ser el jutge democràta mésmillor del món i deté 23 persones de Batasuna, i escrivint estes línies veig que 17 van a presó incondicional. Tres hurres per l'estat de dret, la Constitució espanyola , la llei de partits i la mare que els ha parit a tots!


Passant a temes més frívols, Irlanda ha tingut una actuació lamentable en el Mundial de Rugby i ens n'hem anat a casa sense passar a quarts. De totes maneres, més lamentable quasi és el fiasco d'Austràlia i Nova Zelanda, que anaven de favorites i els han xafat la guitarra. Les semis són França - Anglaterra i Sudàfrica - Argentina. Sincerament, ja no sé en qui anar. Qui em fa més ràbia de tots? No ho sé.



El cap de setmana passat vam anar a la Llacuna una gent de l'Espai a fer una xerrada en el Correllengua i va estar de putamare. Gran festa, tornarem!


Segur que em deixe coses per dir, però vaja...