dimecres, 6 de febrer del 2008

A meitat del Super Duper Tuesday

Escric aquestes línies esperant amb candeletes els resultats de les enquestes de la CNN sobre la majoria d'estats de l'est, que estan a punt de tancar col·legis. A hores d'ara sabem que Huckabee ha guanyat la convenció de West Virginia, i a Georgia, que va una mica avançat als altres estats, els sondejos donen guanyador sense dubtes a Obama i una 'closed race' entre Mc Cain, Huckabee i Romney.

La son i haver de treballar demà podran les ganes de Super Duper Tuesday que tinc. Ara mateix estic pensant amb l'amic Colomé, a Nova York en aquests moments, i l'enveja em pot.

Un minut i tindrem enquestes a estats molt importants. Busque la imatge mentre passa el temps.

Vint segons.

Ja va! Connecticut McCain. Massachussets Romney. Illinois McCain.

Obama Illinois. Oklahoma Clinton.

A la resta (New Jersey i més costa est i estats del mig-est) no s'aventuren. A Georgia amb un 7% escrutat la diferència a favor d'Obama és de setze punts. I Huckabee va cinc punts per davant de McCain.

New Jersey: McCain guanya. La cosa es va decantant, Romney té les hores comptades? Al bàndol demòcrata, Clinton arrassa.

Res, me n'aniré a dormir amb sabor a poca cosa. Només esmentar el seguiment de la CNN: fantàstic. M'estic referint a nivell de ritme de programa, recursos, connexions, comentaris... L'analista sobre mapa té una pantalla tàctil enorme que d'encabir tots els Estats Units arriba al detall a nivell de comtats, que van pintat segons el candidat. Comtats!

I nosaltres que flipàvem amb les formatgets de la Terribas... Som uns aficionats!

Demà, més.