diumenge, 27 de juliol del 2008

Anys i anys, per molts anys...

Més o menys fa un any vaig obrir aquest bloc. Estava de vacances, com ara, i ja feia temps que mascullava la idea de fer un bloc. Mira, em feia gràcia.

No és que aquest siga un bloc referència ni res paregut, però funciona d'allò més bé com a via d'escapament personal i inclús s'ha engegat algun debat interessant. Tinc alguns lectors bastant asidus, de llocs ben diferents, segons puc saber des del Google Analytics. No només de Barcelona, Girona, Castelló o València, que són els llocs "normals", sinó també per exemple de Madrid, Granada o últimament Londres. No pareix gran cosa, però em fa il·lusió.

Aquest bloc, ara per ara més bé d'anar per casa amb un disseny precari, té voluntat de millora i de futur. En breu serà traslladat a un domini propi i intentaré incrementar els meus minses coneixements informàtics per millorar la visualització i també m'intentaré esforçar més en els continguts.

Esperem que l'any que ve siga més tranquil i tinga més temps per a socarrarme.

Gràcies!

9 comentaris:

miquelet ha dit...

Enhorabona per aquest primer any al blog. Efectivament, aquesta és una manera de evadir-te, però també de millorar redacció, aprendre vocabulari, conéixer gent, i, sobre tot, pensar.

Molt bon blog. Salut

Vent d Cabylia ha dit...

Felicitats i per molts anys!

Anònim ha dit...

Felicitats!! Gran bloc, si senyor, un sempre apren coses o reflexiona una miqueta quan et llegeix!

Cagaferros ha dit...

ei Cento, per si no ho sabies, jo també soc un dels teus lectors habituals. Segueix aixina i tots aprendrem del que realment passa amb una (la teua) perspectiva crítica i enriquidora. Felicitats per el bloc...

Unknown ha dit...

Feliç aniversari Cento!

Vicent Martínez ha dit...

gràcies companys!

sense vosaltres, això no seria el mateix (toma tòpic!)

no seriosament gràcies, els habituals sou els millors!

pau ha dit...

Felicitats Cento!

Albert Medrán ha dit...

feliç aniversari socarraet!

Anònim ha dit...

m'alegro de veure els teus propòsits d'esmena.

Esperem que et doni amplitud d'horitzons com per a considerar que "política" és la màscara darrere la qual s'amaguen les més profundes covardies.(El patriotisme és la virtut dels depravats",ja saps)

Felicitats

Raptrice