divendres, 11 d’abril del 2008

Setmana Cultural valenciana a Barcelona

Amics i amigues,

Em plau presentar-vos un any més, i ja van quatre, la Setmana Cultural "El País Valencià a Barcelona". Este sarao el montem la gent de l'Espai País Valencià, col·lectiu de valencians residents a Catalunya que volem bàsicament dues coses: contribuir a acostar el País Valencià i Catalunya, dos territoris germans que sovint viuen d'esquenes, i d'aquesta manera ajudar a (re)construir els Països Catalans com a marc comú; i seguir sent el que som, valencians, amb totes les conseqüències. Denunciar les nostres desgràcies i felicitar-nos per les nostres fites.

La setmana cultural pretén bàsicament ensenyar a la gent de Barcelona i el Principat en general algunes mostres de la cultura valenciana més tradicional i la més moderna. Arrels i futur.

A destacar, 12 d'abril, 21 hores, plaça del Poble Romaní, concert "Al País Valencià cantem en català", amb Desgavell, Agraviats i Sva-ters, tres grups que apreten fort.

I dissabte 19 d'abril, també al Poble Romaní, Jornada de Cultura Popular, amb espectacles infantils, pilota valenciana, gran paella popular, dolçaines i tabalets, danses tradicionals, i per rematar el Desperta Folk! festival de música folk dels països de la Corona d'Aragó.

Consulteu la programació sencera ací, i què és l'Espai ací.

Esteu tots i totes convidats! Vos esperem!

3 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Podríem quedar algun dia de la setmana vinent per a fer una entrevisteta? El meu correu: ventdcabylia[arrova]yahoo.es.
Salutacions!

Unknown ha dit...

Estàs començant a ser el substitut natural de la Conxi!

Vicent Martínez ha dit...

no compares dona...