dilluns, 3 de novembre del 2008

First days

Gent! Salutacions des de Washington DC. Avui ens hem empanat una miqueta i encara estem a l'hotel, postejant i alimentant els nostres espais 2.0.

Dia intens ahir. Patejada immensa de l'hotel a la White House, l'obelisc, el llac reflectant, el Lincoln Memorial, Vietnam Memorial, National Archives -amb la Constitució, la Carta de Drets i la Declaració d'Independència...

Veient aquestes coses s'entén molt bé el relat dels Estats Units com a projecte. Quan estàs mirant a l'estàtua enorme del Lincoln (que té connotacions molt hel·lèniques, per cert), et gires i veus la línia amb el memorial de la Segona Guerra Mundial i l'obelisc de fons, saps que el Capitoli està més enllà, i ho veus clar. Aquesta gent té relat, se'l creu i l'explota. I és la clau de l'èxit. Les bases estan clares, hi ha consens, i això els permet liderar sense complexos.

Quin és el relat i el projecte d'Espanya? Quin el de Catalunya? Quin el del País Valencià? Sense les bases, no hi ha res.

(Perdoneu la brevetat, m'hagués agradat més profunditat, però poc temps i molta cua als ordinadors)

2 comentaris:

Adelaida ha dit...

Quina enveja, Cento! Bé, sàpigues que pense visitar tota la setmana el teu bloc, així que espere informació puntual sobre tot el que estàs veient. Això sí, espere que siga des de la teua sempre visió crítica i sarcàstica! Disfruta-ho

Slotsloth-TDB ha dit...

Go Wizards, Go Obama!!!!!!
Una abraçada des de València, aci hi han McCainns per tot arreu!!!