diumenge, 9 de març del 2008

Alea jacta est

Bé, ja ha arribat el dia. No diré gran dia, que tampoc és per a tant, però vaja. Estic a casa a punt d'anar a votar. Una cosa ràpida, no he ni de baixar de la vorera, l'institut on vote està a la mateixa illa.

Tinc la sensació que m'he perdut gran part de la campanya. Ara mateix, malauradament, estic força ocupat estudiant coses mooolt interessants, com dret administratiu, llei de prevenció de riscos laborals, i altres delicatessen que no us descriuré ara. Total, que volia mitinejar i xalar, però res de res. L'únic dia que finalment podia, divendres passat, es va suspendre la campanya (cosa que encara no entenc, per cert).

A vore, enquestes. Les meues, clar. Sobre el resultat global, hi ha (atenció) triple empat per les opcions majoria justa del PP, majoria justa del PSOE i empat (menys de cinc de diferència). Es pot pensar doncs que la cosa anirà ajustadeta. La següent opció és majoria suficient del PSOE. Vorem què passa.

I la de casa... doncs bastanta diferència per l'opció CiU puja i ERC baixa. Quasi la meitat dels vots. L'altre percentatge major és que tots dos baixen. Mal dades pel catalanisme, doncs.

Per cert, no ha votat ni el tato. No han tingut èxit les enquestes, no.

En fi gent, allà les deu, resultats. Ja que no hem pogut viure la campanya, intentarem viure la nit electoral!